Badkamers en Toiletten

Uw badkamer of toilet laten renoveren door Bouwbedrijf Walet

Bent u toe aan een andere badkamer of moet er iets vervangen worden in de badkamer zoals een wandmeubel, douchescherm of bad?

Wij nemen alle werkzaamheden uit handen en maken van uw badkamer een compleet en perfect afgewerkt geheel met oog voor detail.

De mogelijkheden voor een badkamer verbouwing zijn uiteenlopend. Zowel voor een kleine als grote badkamer denken wij mee in duurzame oplossingen en maken een passende oplossing voor ieder budget.

Bouwbedrijf Walet

Behoefte aan een nieuwe badkamer of toilet? Bouwbedrijf Walet uit Woudenberg staat voor u klaar. Laat uw woning professioneel aanpakken door Bouwbedrijf Walet.

Advies

Wij voorzien u van deskundig advies en brengen de mogelijkheden voor u in kaart.

Bouwen van A tot Z

Wij kunnen het gehele bouwproject van A tot Z voor u verzorgen. Zo bent u volledig ontzorgd.

Vakmanschap

Wij bouwen met passie, vakmanschap en hoogwaardige materialen aan onze projecten.

Toilet laten verbouwen

Is uw toilet toe aan een renovatie of opknapbeurt, of wilt u iets totaal anders? Bij het plaatsen van een toilet komt meestal meer kijken dan alleen het vervangen van de toiletpot.

Vaak is de hele toiletruimte aan verfrissing toe en wil men ook nieuwe tegels en een nieuwe wastafel. Ook worden er steeds vaker zwevende toiletten geplaatst waarvoor ook het leidingwerk moet worden aangepast.

Het verwijderen van de oude toilet en alle werkzaamheden die daarbij komen kijken nemen wij volledig voor u uit handen. Wij verwijderen niet alleen het oude toilet, maar zorgen ook voor het verwijderen van de oude tegels en dergelijke. Tevens zorgen wij hierbij voor het afvoeren van het puin en zorgen hierbij voor minimale overlast.

Badkamer naar wens

Wilt u de badkamer vergroten door een deel van een naastliggende ruimte bij de badkamer erbij te betrekken of de badkamer anders indelen? Of wilt u een extra badkamer op zolder of beneden laten realiseren? De mogelijkheden voor een nieuwe badkamer zijn eindeloos.  
Wij denken graag met u mee, brengen uw wensen in kaart en maken deze werkelijkheid.