Dakkapellen

Meer ruimte en licht

Met een dakkapel creëert u op een eenvoudige manier meer leefruimte aan uw woning toe. Wij voeren dakkapellen uit in het door u gewenste materiaal, hout of kunststof. Het plaatsen van een dakkapel vereist zorgvuldigheid en een goede afwerking. Ook kunt u bij ons terecht voor het leveren en plaatsen van dakvensters, dakramen, op iedere gewenste maatvoering. 

Bouwbedrijf Walet

Uw zolder verruimen met een dakkapel? Bouwbedrijf Walet uit Woudenberg staat voor u klaar. Laat uw woning professioneel aanpakken door Bouwbedrijf Walet.

Advies

Wij voorzien u van deskundig advies en brengen de mogelijkheden voor u in kaart.

Bouwen van A tot Z

Wij kunnen het gehele bouwproject van A tot Z voor u verzorgen. Zo bent u volledig ontzorgd.

Vakmanschap

Wij bouwen met passie, vakmanschap en hoogwaardige materialen aan onze projecten.

Dakkapel mogelijkheden

Een dakkapel plaatsen zorgt voor extra ruimte in uw woning. Na het plaatsen zult u gelijk merken dat het leefbaar oppervlak enorm is uitgebreid. Een dakkapel maakt uw woning ook aantrekkelijker en zorgt voor extra lichtinval. Wilt u een dakkapel plaatsen?
Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Voordelen van een dakkapel

Een dakkapel laten plaatsen is voor u de kans om meer uit uw woning te halen. Wanneer er een dakkapel wordt aangeleverd is het belangrijk dat er hoge kwaliteit wordt geleverd en dat alles voldoet aan uw wensen. Een dakkapel op uw dak is niet voor niets. Extra ruimte en meer lichtinval is een van de belangrijkste voordelen. Een dakkapel zal bovendien leiden aan extra woonoppervlak tot uw woning waardoor de taxatiewaarde hoger zal liggen. De waarde van uw woning zal dus aanzienlijk verhogen na plaatsing van een dakkapel.