Lichtstraten

Meer licht en een ruimtelijk gevoel door een lichtstraat

Een lichtstraat zorgt op een eenvoudige en natuurlijke manier voor meer daglichttoetreding in donkere ruimtes. Wilt u meer ruimtelijk gevoel creëren? Laat dan een lichtstraat plaatsen door Bouwbedrijf Walet. Wij hebben veel ervaring in het plaatsen van lichtdoorlatende dakconstructies. Er zijn verschillende soorten lichtstraten en maten mogelijk.

Bouwbedrijf Walet

Lichtstraat in de uitbouw, uw keuken, veranda of ander gedeelte van uw woning of bedrijfspand? Bouwbedrijf Walet uit Woudenberg staat voor u klaar. Laat uw woning professioneel aanpakken door Bouwbedrijf Walet.

Advies

Wij voorzien u van deskundig advies en brengen de mogelijkheden voor u in kaart.

Bouwen van A tot Z

Wij kunnen het gehele bouwproject van A tot Z voor u verzorgen. Zo bent u volledig ontzorgd.

Vakmanschap

Wij bouwen met passie, vakmanschap en hoogwaardige materialen aan onze projecten.

Lessenaarsdak

Deze lichtstraat heeft een licht hellend vlak. Dit soort lichtstraten komt vaak voor bij een uitbouw, waarbij een lager plat dak via een licht hellend vlak grenst aan de gevel van de woning. De lichtstraat kan dan zowel in het midden als tegen de gevel geplaatst worden.
In dit geval is de lichtstraat niet vrijstaand. Een vrijstaande lichtstraat die niet grenst aan een muur is ook mogelijk. 

Zadeldak

Een zadeldak heeft twee schuine vlakken en kan op platte daken geplaatst worden. Door het plaatsen van een aanbouw kan het in het midden van de kamer soms wat donkerder worden. Om de kamer lichter te maken kunt u er dus ook voor kiezen om een lichtstraat in de aanbouw te laten plaatsen. Met een lichtstraat haalt u daglicht binnen en verandert een donkere ruimte in een ruime licht overgrote plek!