Nieuwbouw/Verbouw

Heeft u bouw- of verbouwplannen? Wij helpen u graag met het realiseren van uw woonwensen!

Heeft u bouwplannen en bent u op zoek naar een betrouwbaar bouwbedrijf met jarenlange ervaring? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons doel is uw woonwensen waarmaken en ervoor zorgen dat u uiteindelijk kunt genieten van uw nieuwe woning, pand of schuur.

Naast nieuwbouw zijn we ook actief in verbouw en onderhoudswerkzaamheden. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan met aan- en uitbouwen. Is uw woning aan de kleine kant en is verhuizen om welke reden dan ook geen optie, dan kan een uitbouw de oplossing zijn. Door het uitbouwen van uw woning creëert u meer leefruimte en dus meer woongemak. Voor we gaan bouwen, hebben we samen met u uw wensen in kaart gebracht en uitgebreid gesproken over de verbouwmogelijkheden en materialen. Wij adviseren u graag over uw project en denken mee over de uitvoering binnen het beschikbare budget.

Bouwbedrijf Walet

Heeft u bouw- of verbouwplannen? Dan bent u bij Bouwbedrijf Walet uit Woudenberg aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Advies

Wij voorzien u van deskundig advies en brengen de mogelijkheden voor u in kaart.

Bouwen van A tot Z

Wij kunnen het gehele bouwproject van A tot Z voor u verzorgen. Zo bent u volledig ontzorgd.

Vakmanschap

Wij bouwen met passie, vakmanschap en hoogwaardige materialen aan onze projecten.

Uitbouw woning laten uitvoeren

Bent u op zoek naar meer leefruimte in uw woning? Dan is een uitbouw aan de achterkant van uw woning een manier om veel extra ruimte te creëren. Een uitbouw aan de achterkant van uw woning levert u veel voordelen en ruimte op. Een keuken kan uitgebouwd worden tot droomkeuken, het vergroten van de woonkamer, het creëren van een extra slaapkamer of van een werkplek zijn enkele mogelijkheden. 

Een uitbouw of een aanbouw

U heeft de wens om uw bestaande woning uit te gaan breiden in de lengte of breedte. Dan heeft u keuze uit 2 soorten verschillende bouwwerken. Namelijk een uitbouw of aanbouw.

Uitbouw: een uitbouw is een vergroting van een al bestaande ruimte. U kunt ervoor kiezen om op deze manier uw keuken of woonkamer te vergroten.

Aanbouw: Kiest u voor een aanbouw dan zullen wij dit bouwwerk tegen uw bestaande woning bouwen. Dit betekent dat u een afzonderlijke ruimte krijgt met een verbinding tussen de 2 kamers met een deur. Uw buitenmuren blijven gewoon staan.

Er zijn verschillende soorten aan-/uitbouwen waaruit u kunt kiezen. U heeft ook verschillende opties voor het materiaal van de kozijnen. Bijvoorbeeld een houten dubbeldeurkozijn, kunststof (schuifpui) of aluminiumkozijnen.