Veranda's

Veranda laten bouwen

Een veranda in uw tuin? Een veranda is een terrasoverkapping die meestal bevestigd zit aan een woning of garage. Tevens is een vrijstaande veranda ook mogelijk. Met een veranda kunt u nog meer genieten van uw tuin, u kunt er heerlijk verblijven met elk weertype. Het vergroot het woongenot gedurende het hele jaar en is een sieraad voor uw woning. 

Bouwbedrijf Walet kan voor u verschillende soorten en typen veranda’s plaatsen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een veranda? Neem vrijblijvend contact met ons op!


Bouwbedrijf Walet


Wilt u ook het hele jaar zorgeloos genieten van uw tuin met veranda? Bouwbedrijf Walet uit Woudenberg staat voor u klaar. Bouwbedrijf Walet kan een veranda op maat voor u realiseren welke volledig aansluit bij uw wensen.

Advies

Wij voorzien u van deskundig advies en brengen de mogelijkheden voor u in kaart.

Bouwen van A tot Z

Wij kunnen het gehele bouwproject van A tot Z voor u verzorgen. Zo bent u volledig ontzorgd.

Vakmanschap

Wij bouwen met passie, vakmanschap en hoogwaardige materialen aan onze projecten.

Een houten veranda

Wij maken prachtige maatwerk houten veranda’s. Wij ontwerpen de veranda op basis van uw persoonlijke wensen. Heeft u verschillende mogelijkheden in gedachten? Wij geven u graag advies. Een houten veranda heeft vele positieve aspecten, namelijk:

De afwerking kan worden afgestemd op uw persoonlijke wensen;

Hout is een natuurlijk materiaal en geeft een natuurlijke uitstraling;

Veranda op maat gemaakt

Bij Bouwbedrijf Walet kunt u een veranda op maat laten maken. Wij zijn specialist op het gebied van maatwerk veranda’s, terrasoverkappingen en serres. Wij vinden het belangrijk dat uw veranda precies voldoet aan uw wensen en ook goed past bij uw omgeving. Wij kunnen zowel houten als aluminium veranda’s maken in dezelfde stijl als uw woning. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.